2022-04-07 08:24:10• hírek • Bede Emőke

Figyelem: Szatmárnémetiben is lehetett kapni a szalmonella-gyanús Kinder-termékeket

Képünk illusztráció.
Képünk illusztráció.

Amennyiben a húsvéti készülődés jegyében már jó előre betárazott édességekkel, s a kupacban akad néhány Kinder-termék is, akkor alaposan vizsgálja meg azokat, ugyanis a gyártó, azaz a Ferrero potenciális szalmonella-fertőzés miatt egy sor terméket visszahívott.

Az erről szóló felhívást az Auchan áruházlánc juttatta el az Országos Állategészségügyi és Élelmiszer-biztonsági Hatóságnak. A Ferrero tájékoztatása szerint az esetleges fertőzés csak a listában szereplő termékeket érintheti. Mindazon személyeket, akik a megadott vonalkódokkal ellátott édességekből vásároltak, a gyártó arra kéri, hogy a terméket ne fogyasszák el, hanem vigyék vissza az üzlet ügyfélszolgálatára, ahol természetesen visszafizetik az árát.


A riasztás az alábbi Kinder-termékeket érinti: Surprise, Schoko-Bons, Mini tojások, Happy Moments, illetve Mix (a 193 grammos, a kosaras, a vödrös és a 133 grammos Plus kiszerelés egyaránt). Amennyiben ön is vásárolt ezekből, mindenképp ellenőrizze a gyártó által megadott listában a termék vonalkódját.



A tájékoztatás szerint a Ferrero által gyártott édességeket az Auchan szatmári áruházában is lehetett kapni.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: